Major-finaalin katsojaluvut pettymys – jäi yli miljoonan ennätyksestä

Venäläiset Valve PGL Legends Stage Pariisin Paris Major CS:GO Major Evil Geniuses CS-selostaja MOUZ majorin elisa masters espoo cs iem cs:go major ENCE

IEM Rio Major -turnauksen katsojaluvut eivät missään kohtaan huimanneet päätä, mutta erityisesti finaalin osalta koettiin jättipettymys.

CS:GO:n isoimmat turnaukset ovat aina vetäneet hyvin väkeä ruutujen ääreen, mutta tällä kertaa tilanne oli hieman toinen. Erityisesti finaalin luvut olivat iso pettymys, sillä se ei ollut edes katsotuin ottelu. Pidemmän korren tässä taistossa vei puolivälierä NAVIn ja FURIAn välillä, kun sitä katsoi parhaimmillaan 1 428 993 ihmistä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Major-finaalissa oli parhaimmillaan 1 1176 319 katsojaa, mikä on lähes miljoonan aikaisempia karkeloita vähemmän ja reilusti yli miljoonan Tukholmassa tehtyä ennätystä vähemmän. Antwerpenissa finaalia seurasi yhteensä 2 113 610 ja Tukholmassa puolestaan 2 748 434 katsojaa.

Yksi selitys tähän on varmasti se, että Outsiders ja Heroic eivät ole lähellekään niin suosittuja joukkueita kuin aiemmin mestaruuksista taistelleet NAVI, FaZe ja G2. Toinen syy on varmasti paljon kritisoitu yleisö, joka tuntui saapuvan paikalla vain silloin, jos brasilialaisjoukkue oli pelaamassa.


Joukkueet: ,,,
Ottelut: