Major-turnauksen pudotuspeliparit selvillä – ENCE vaikeassa paikassa

PGL Major Antwerp -turnaus on jo loppusuoralla, kun jäljellä on enää Champions Stage. Suomalaisedustuksesta pudotuspeleissä vastaa ENCE.

Majorin Legends Stage on nyt taputeltu ja turnauksesta on jäljellä vain loppuhuipennus. Champion Stagelle eli kansankielisesti pudotuspeleihin on päässyt kahdeksan parasta joukkuetta, jotka jatkavat taistelua CS-kenttien herruudesta.

Puolivälierät pelataan torstaina ja perjantaina, kun molempina päivinä nähdään kaksi ottelua. Puolivälierien voittajat pelaavat lauantaina välierät, joiden voittajat pääsevät sunnuntaina pelattavaan tarunhohtoiseen finaaliin. Kaikki jäljellä olevat ottelut pelataan BO3-systeemillä.

Suomalaisittain kiinnitetään katseet tiukasti suomalaisorganisaatio ENCEn suuntaan, kun turnauksen ainoa suomalaispelaaja Aleksib tippui G2:n kanssa tiukasti jatkosta.

ENCE ei tule pääsemään helpolla, kun heti alkuun vastaan asettuu Copenhagen Flames. Joukkueet kohtasivat turnauksessa jo kertaalleen Legends Stagella. Tämän väännön tanskalaisjoukkue onnistui voittamaan 16-8.

Jos suomalaisjoukkue onnistuu kairaamaan voiton CPH:sta, niin vastaan asettuu joko jo kertaalleen voitettu Heroic tai yksi turnauksen suurimmista ennakkosuosikesta NAVI.

Champions Stagen ohjelma:

Torstai 19. toukokuuta

  • Klo 17:30 NIP – FaZe
  • Klo 21:00 Spirit – FURIA

Perjantai 20. toukokuuta

  • Klo 17:30 ENCE – Copenhagen Flames
  • Klo 21:00 NaVi – Heroic

Lauantai 21. toukokuuta

  • Klo 17.30 Torstaina voittaneet joukkueet vastakkain
  • Klo 21.00 Perjantaina voittaneet joukkueet vastakkain

Sunnuntai 22. toukokuuta

  • Klo 21.00 Launtaina voittaneet joukkueet vastakkain
Jos julkaisu ei aukea, näet sen painamalla tästä.

Joukkueet:
Ottelut: