Major-turnauksessa hurja meno – brassit lyövät katsomossa parastaan

Major kannattajat

IEM Rio ei pettänyt avauspäivänä odotuksia, vaan Major-turnaus sai ansaitsemansa startin, kun brassit loivat katsomossa upean tunnelman otteluihin.

Normaalisti Major-turnauksessa yleisö pääsee paikalle vasta Champions Stagelle. Riossa tehtiin kuitenkin poikkeus, joten katsomot ovat täynnä jo Challengers Stagella. Brassit tiedettiin hulluiksi faneiksi, jotka antavat kaikkensa katsomossa. Tämän johdosta myös kaikki osiot pelataan yleisölle tämän vuoden toisessa Major-turnauksessa.

Avauspäivänä saatiin jo esimakua siitä, miten vauhdikasta ja riehakasta meno katsomon puolella on. Brassit antoivat hurjan tuen tiimeille, joten voisi kuvitella, että pelaajilla on ainutlaatuinen tilaisuus laittaa parastaan.

Brasilialaisten tiimien avauspäivä ei ollut varmastikaan toivottu, sillä niin Imperial kuin 00NATION hävisivät molemmat ottelunsa. Näin ollen tiimien turnaus on katkolla jo tiistaina. Sen sijaan FURIA onnistui voittamaan kertaalleen tappion lisäksi, joten tiimillä on vielä varaa yhteen tappioon Challengers Stagella.

Major-turnauksessa huikea tunnelma

https://twitter.com/ESLCS/status/1587145817034723329?s=20&t=MrhKZzPdQU_Vh_nnrAvraQ

Ottelut: