Major-unelma elää vahvana – ENCE upeasti lohkovoittoon

ENCEn ENCE

ENCE otti ratkaisevassa ottelussa upean voiton, kun se kaatoi saksalaisjoukkue Sproutin ja varmisti samalla itselleen lohkovoiton.

IEM Fall 2021 –turnauksessa saatiin alkulohkot päätökseen, kun C-lohkon voitosta taistelivat Vitality, OG ja ENCE. Erityisesti ENCEn kannalta pudotuspelipaikka oli elintärkeä, sillä tiimillä ei ollut ennen turnausta yhtäkään Majoriin oikeuttavaa RMR-pistettä. Paikka Majoreille puolestaan aukeaa varmasti, jos joukkue onnistuu pääsemään kuuden parhaan joukkoon.

Ratkaisuottelu Sproutia vastaan alkoi mallikkaasti, kun Ancientin ensimmäiset viisi kierrosta meni suomalaisorganisaation joukkueelle. Tämän jälkeen saksalaiset heräsivät kuitenkin taisteluun mukaan ja onnistuivat viemään osion lopulta numeroin 9-6.

Toisella puoliskolla ENCE laittoi kaasun tosissaan pohjaan ja puolusti upeasti. Sprout oli koko osion täysin telineissä, kun doto ja kumppanit laittoivat näytöksen pystyyn ja veivät kartasta suvereenin 16-10-voiton.

Lopulta lohkovoitto varmistui, kun Aleksib:n OG hävisi MAD Lionsille ja joutui tyytymään kolmanteen sijaan. ENCE ja Vitality päätyivät tasapisteisiin, mutta keskinäinen ottelu ratkaisi lohkovoittajan.

ENCEn pudotuspeli on luvassa perjantaina ja siitä tarkemmat tiedot sekä linkin suomenkieliseen livestriimiin löydät CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: