Major-voittaja Stewie2K lopettaa kilpapelaamisen vain 24-vuotiaana

stewie2k

CS:GO:n puolelta tuli melkoinen uutispommi, kun Jake ”Stewie2K” Yip ilmoitti lopettavansa kilpapelaamisen ja siirtyvänsä striimaajaksi.

Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä pohjoisamerikkalaisista kilpapelaajista päätti laittaa pelihiiren ainakin toistaiseksi naulaan, vaikka ikää miehellä on vasta 24 vuotta. Twitter-ilmoituksessaan Stewie2K vahvisti, että hän aikoo siirtyä striimaajaksi.

Vaikka miehellä ei vielä ole kauheasti ikää, on hän kerennyt kiertää kaikki Pohjois-Amerikan parhaat tiimit. Peluri on nähty nimittäin Liquidissa, Cloud9:ssa, Evil Geniusesissa sekä brassijoukkue MIBRissä.

Pokaaleja Stewie2K on napsinut urallaan yhteensä 12 kappaletta, joihin kuuluu uskomaton Major-voitto Bostonissa vuonna 2018 sekä miljoonan dollarin arvoinen Intel Grand Slam. Lisäksi hän on voittanut kaksi kertaa HLTV.orgin MVP-palkinnon vuonna 2017.

Pelaajan viimeiseksi joukkueeksi jäi EG, jossa hän toimi IGL:nä. Projekti ei kuitenkaan onnistunut toivotusti ja viimeaikaisten tietojen mukaan joukkue oli korvaamassa pelaajan hankkimalla neaLanin ja misutaaan.

https://twitter.com/Stewie/status/1552717911587926016

Joukkueet: ,,,