Malta Champions Cup Finals 2019 – Let’s go ENCE!

dycha ence pro encen

Suomalainen ENCE eSports pelaa parhaillaan Maltalla Champions Cup Finals -turnauksessa ja on edennyt nihkeän alkunsa jälkeen välierävaiheeseen. Suomalaisjoukkue sai haluamansa revanssin ja antoi espanjalaisjoukkueelle kunnolla pataan.

ENCEn taival Maltan auringon alla alkoi hieman yskähdellen ja peliesitykset näyttivät heikoimmillaan todella huolestuttavilta. Ensimmäisenä vastuksena ENCEllä oli Movistar Riders ja ottelu päättyi surullisten vaiheiden jälkeen espanjalaisten voittoon. Karttana pelattiin Overpass.

Hävityn matsinsa jälkeen oli vauhtia haettava Lower Bracketista ja vastustajaksi valikoitui myöskin ensimmäisen ottelunsa hävinnyt TYLOO. Kiinalaiset olivat ENCEllä vain suupala ja matsi päättyikin upeasti karttavoitoin 2-0. Ottelun ehdoton MVP oli suNny (Rating 1.52), joka näyttäisi vihdoin löytäneen pitkään kateissa olleen tulivoimansa. Karttoina pelattiin Inferno ja Mirage.

sergejn upea ässä ecorundilla

Revanssi Movistarin kanssa

Movistar Riders sai voitetun ENCE-matsin jälkeen FURIAlta kunnolla kuokkaan ja näin ollen jatkoon menijöiden taistelu käytiin jälleen Suomi – Espanja-hengessä. Matsi pelattiin TYLOO-ottelun tapaan BO3-mallilla ja kartoiksi valikoituivat Overpass ja Mirage. Movistar lähti Overpassiin vakuuttavasti ja paikoitellen tilanne näytti ENCEn osalta varsin hankalalta. Kartta kuitenkin kääntyi upeiden otteiden jälkeen suomalaisten voitoksi 16-13.

ENCEn pickinä pelattiin aiemmin mainittu Mirage ja siinä suomalaiset olivatkin heti alusta alkaen kuskin paikalla. Karttavoitto helpohkosti suomalaisille 16-8. Herra Aurinkoinen, eli tulivoima-suNny oli tänään isosti pelipäällä ja kahden kartan jälkeen taululla seisoikin jälleen varsin mukava rating 1.48.

Lue myös: OG sai heti kutsun turnaukseen. Miten käy ENCEn Maltalla? Minne menet SJ Gaming?


Pelaajat:
Joukkueet: