fbpx

Mirage - Pallomeri.net

Mirage – CS:GO

Luonut: Michael ”BubkeZ” Hull
Peli: CS:GO, Counter-Strike, CS:Source
Aktiivisessa mappipoolissa: Kyllä
Painotus: CT-puoli (puolustus)
Karttatyyppi: Plant & defuse

Mirage on alunperin luotu Cyberathlete Professional Leagueta eli CPL:ää varten ja sen alkuperäinen nimi olikin de_cpl_strike. Myöhemmin Hull teki cpl_strikestä yleisempään käyttöön tarkoitetun de_miragen.

Mirage tuli tätä kautta yleisölle tutummaksi ja sitä pelattiin paljon yleisilla palvelimille jo Counter-Strike 1.6:n aikana. Tämän lisäksi kartasta tehtiin versio myös CS:Source versioon.

Mirage minimap - Pallomeri.net

Mirage Minimap

Miragessa on kaksi plänttipaikkaa A-site ja B-site. Molempiin voi yrittää murtautumista monesta eri suunnasta. A-sitelle parhaat mahdollisuudet on päästä joko montusta, talosta tai keskustasta. Keskustan kautta on mahdollisuus nousta connectoriin, joka nimensä mukaisesti yhdistää A-siten ja keskustan.

B-sitelle matka käy joko ahdasta B-talon käytävää pitkin tai mutkan kautta, jonne pääsee connectorin tavoin keskustasta. CT-puolen pelaajat voivat puolustaa keskustaa kolmesta eri suunnasta, kun connectorin ja mutkan lisäksi heillä on käytössään ikkuna. Keskustan herruus onkin usein ratkaiseva tekijä kartan hallinnassa.

PÄIVÄN KUUMIMMAT