fbpx

Overpass - Pallomeri.net

Overpass – CS:GO

Luonut: Valve Corporation
Peli: CS:GO
Aktiivisessa mappipoolissa: Kyllä
Painotus: CT-puoli (puolustus)
Karttatyyppi: Plant & defuse

Overpass on yksi uusimmista kartoista scenessä. Mappi on luotu nimenomaisesti pelin CS:GO-versioon, joten sitä ei ole nähty 1.6:ssa tai Sourcessa. Kartta julkaistiin joulukuussa 2013, kun Winter Offensive -päivitys tuli.

Mappi on yksi harvoista, joka on päässyt aktiiviseen mappipooliin uusista kartoista. Suurin osa nykyäänkin pelattavista mapeista on luotu alunperin CS:n aikasempiin versioihin ja muokattu sitten GO:n standardien mukaisiksi.

Overpass minimap - Pallomeri.net

Overpass Minimap

Overpassia on pelattu aktiivisesti käytännössä siitä asti, kun se julkaistiin. Mappiin saatiin luotua hyvä pohja ja se herätti kiinnostusta heti niin pro-pelaajissa kuin CS-yhteisössäkin. Toki tässäkin kartassa nähtiin alkuun ongelmia, mutta niitä saatiin korjattua nopeasti ja hyvin.

Overpass jakaantuu A- ja B-siteihin, jonne mennään täysin eri reittejä. Näiden välissä on niin kutsuttu connector, joka yhdistää koko kartan yhdeksi. Connector mahdollistaa sen, että Overpassissa voi muuttaa hyökkäyksen suunnan nopeasti, joka tekee siitä entistä mielenkiintoisemman kartan katsoa.

PÄIVÄN KUUMIMMAT