fbpx

Vertigo - Pallomeri.net

Vertigo – CS:GO

Luonut: Chris Auty
Peli: CS:GO, Counter-Strike
Aktiivisessa mappipoolissa: Kyllä
Painotus: T-puoli (hyökkäys)
Karttatyyppi: Plant & defuse

Vertigo on alunperin luotu Counter-Striken versioon 1.1, joka julkaistiin vuonna 2001. Kartan alunperin luonut Chris Auty on useiden mappian takana, joista tunnetuin em. lisäksi on ehdottomasti Inferno.

Mappi ei saanut samanlaista suosiota Counter-Strikessä kuin mitä se on saanut CS:GO:ssa. Karttaa pelattiin yleisillä servuilla jonkin verran, mutta se ei ikinä vakiinnuttanut paikkaansa kilpailullisissa peleissä pelattavana mappina.

Vertigo minimap - Pallomeri.net

Vertigo Minimap

Vertigo on tunnettu siitä, että mappi sijaitsee todella korkealla ja kartalta voi hypätä alas, joka johtaa kuolemaan. Tämä hauska yksityiskohta on todella omalaatuinen ja harvoin nähty ominaisuus. Mistä tahansa ei kuitenkaan voi tippua alas, vaan pitää nimenomaisesti olla kartan reunalla.

Vertigosta löytyy kaksi plänttipaikkaa A- ja B-site. Ehdottomasti enemmän käytetään A-siteä, jossa taistellaan kujan ja rampin herruudesta. Harvemmin käytetylle B-sitelle pääsee käytännössä vain yhtä rappukäytävää pitkin.

Kartasta löytyy näiden lisäksi myös keskusta, joka on hyvin lähellä puolustajien basea. Keskustasta menee nykyisessä päivitetyssä versiossa myös käytävä B-sitelle, joka antaa mahdollisuuden parempaan hyökkäykseen toisellekin plänttipaikalle.

PÄIVÄN KUUMIMMAT