CS:GO Major Berlin – Olipa kerran mibr, joka törmäsi betoniseinään nimeltä Aleksib

Major

ENCE eSports kohtasi toisessa Legendojen matsissaan brasilialaisen mibr:n. Karttojen valintatilaisuudessa ylimääräiseksi kartaksi jäi Inferno. ENCE olisi halutessaan voinut jättää viimeiseksi myös heillä aiemmin hyvin sujuneen Trainin, mutta ilmeisesti mibr oli hyvä uhri harjoitella Inffiä.

Suomalaisen ENCE eSportsin puutalkoot alkoivat Infernossa terroristinuttuihin pukeutuneena. ENCElle melko vaikeaksi muodostunut pistoolimähinä meni mibr:lle ja brassit onnistuivat nappaamaan myös kolme seuraavaa roundiakin nimiinsä. Näin ollen neljän erän jälkeen tilanne oli mibr:n iloksi 4-0.

Suomalaisjoukkue ei tästä lannistunut, vaan vitoserään astelikin rinta rottingilla oleva poikabändi. Ensimmäinen terokiinnitys pommiräjäytyksellä ja seuraavat neljä puhtaasti tappamalla. Tilanne kääntyi täten suomalaisten johtoasemaksi 4-5. Brasialaisjoukkue nappasi omalla CT-osuudellaan vielä muutaman hajaerän ja loput menivätkin upeasti ENCE eSportsin nimiin. Ensimmäinen puolisko kokonaisuudessaan siis suomalaisten hyväksi 6-9.

xseveNin triplapito varmisti karttavoiton

Puolien vaihto jälkeen ENCE siirtyi vuorostaan Counter-Terroristeiksi. Ihan ei tälläkään kertaa pistoolierä lähtenyt suunnitelmien mukaan ja mibr kavensikin tilanteen nopeasti 8-9. Kahden hävityn roundin jälkeen oli ENCE:n vuoro ostaa oikeita aseita ja ne aseet koituivatkin mibr:n rattaisiin liian suuriksi kapuloiksi. Suomalaiset aloittivat nenähommat oikein tosissaan ja allukin oli bosseineen täysin pitelemätön. Kerta toisensa jälkeen suomalaiset leikittelivät brassien kustannuksella ja Inferno paketoitiin nopeasti ENCE:n juhliin 8-16. Aleksib oli tänään erittäin nasevalla pelituulella ja statsitkin sen hienosti osoittavat.

ENCE pelaa seuraavan kerran 30.8. ja aikataulu varmistuu myöhemmin, kun illan kaikki muut kamppailut on saatu alta pois. Kyllähän tässä kelpaa jo mestaruussaunan klapeja alkaa pilkkomaan, sillä tätä junaa ei pysäytä kukaan!

Lue myös: StarLadder Major Berlin 2019 CS:GO – Otteluohjelma, joukkueet ja live stream


Pelaajat:
Joukkueet: