Mikä on s1mplen uusi joukkue? Tässä potentiaalisia vaihtoehtoja

S1mple NAVI joukkue

Torstaina tärähti jättimäinen uutispaukku, kun s1mple ilmoitti jäävänsä pois Natus Vinceren rosterista. Heti käynnistyi spekulaatio siitä, mikä on supertähden uusi joukkue.

Aleksib:n johtama NAVI koki karmaisevan pettymyksen, kun maailman paras pelaaja s1mple kertoi jäävänsä sivuun aktiivisesta rosterista. Samalla ukrainalainen ilmoitti kuuntelevansa tarjouksia myös muilta tiimeiltä. Tämä ennakoi sitä, että NAVI-ura loppui tähän hetkeen ja tulevaisuus on jossain muussa organisaatiossa.

Mikä on s1mplen uusi joukkue?

S1mplellä on vielä kaksi vuotta jäljellä sopimustaan NAVIn kanssa, joten helpolla joukkueen vaihtaminen ei tule tapahtumaan. Se vaatii jättimäisen rahasumman maksamista, jotta AWP-tähti on irrotettavissa NAVIsta. Tämän takia osa organisaatioista on varmasti ulkona jo jahdista.

Yksi organisaatio, jolta rahaa löytyy loputtomasti on Falcons. Saudi-Arabian rahoilla pyörivä organisaatio hamuaa maailman huipulle, joten rosteri on menossa uusiksi. Esimakua saatiin, kun Falcons ryöväsi Vitalityn tähtivalmentajan zonicin. Falconsilla riittää varmasti rahaa s1mplen hankintaan. Mikä olisikaan parempi pohja rakentaa voittajajoukkuetta kuin hankkia yksi kaikkien aikojen pelaajista. Falcons onkin varmasti yksi todennäköisimmistä osoitteista ainakin tällä hetkellä.

Toinen vaihtoehto on Cloud9, sillä organisaatio ilmoitti täysin yllättäen torstaina s1mplen lähdön jälkeen, että maailman parhaimpien AWP-pelaajien joukkoon kuuluva sh1ro lähtee tiimistä. Tämä herättää ehdottomasti kysymyksiä siitä, mitä ihmettä Cloud9:n suunnalla on menossa. Cloud9 voisi olla toinen houkutteleva vaihtoehto s1mplelle, sillä kyseessä on perinteikäs organisaatio. Kaiken lisäksi tiimin riveissä pelaavat NAVIsta tutut Perfecto ja electroNic.

Mustana hevosena jahtiin voisi heittää myös Complexityn nimen. Taustalta löytyy sama omistaja kuin NFL-seura Dallas Cowboysilla. Omistaja haali omistukseensa myös FaZe Clanin, joten Counter-Strike on selvästi korkealla prioriteettilistalla. Complexityn tiimi on alkanut menestymään EliGen hankinnan jälkeen. S1mple varmasti olisi täydellinen lisä rosteriin.

S1mple itse puhui tauolle jäämisestä, mutta on vaikea nähdä, että mies olisi sivussa pitkään, koska kevään Kööpenhaminan Majorit varmasti kiinnostavat, koska onhan kyseessä CS2:n ensimmäinen arvoturnaus.


Pelaajat:
Joukkueet: