Mirage ikkunasavu T-basesta – yksi tärkeimmistä?

Mirage ikkunasavu

Mirage on erittäin haastava kartta hyökätä ja ilman apuvälineitä hyökkäykset jäävät usein torsoiksi. Midin haltuunotolla hyökkäävän joukkueen mahdollisuudet onnistumiseen saattavat parantua merkittävästi.

Tässä artikkelissa näytetään kaksi erilaista tapaa toimittaa savu oikeaan osoitteeseensa. Ensimmäinen laatuaan on 64-tickraten omaavalle serverille ja jälkimmäinen 128-tickraten palvelimille tarkoitettu.

Savu on turvallinen heittää, koska molemmissa versioissa se tapahtuu suoraan T-spawnista. Molemmat vaativat jonkun verran harjoittelua, mutta omalla testipalvelimella sekin onnistuu vaivattomasti.

Mirage-kartan ikkunasavun tueksi voi halutessaan toimittaa myös connector-smoken tai vaihtoehtoisesti mutkasavun, riippuen kummalle sitelle hyökkäystä ollaan toteuttamassa.

Miten: Paikaltaan, sivulle liikkuen
Heitto: Hiiren vasen, hyppybindiä käyttäen
Tickrate: 64/128

Ikkunasavun 64-tickrate versio

Hyppää basessa sijaitsevan roskapöntön päälle ja tähtää videossa näkyvän vaaleanpunaisen talon pilariin. Ota smoke heittovalmiuteen hiiren vasemmalla painikkeella, juokse samanaikaisesti oikealle ja aktivoi hyppybind.

Ikkunasavun 128-tickrate versio

Juokse basessa sijaitsevan roskapöntön viereen ja tähtää vaaleanpunaisen talon katolla olevan antennin kolmen etummaisen sakaran risteämispisteeseen. Ota smoke heittovalmiuteen hiiren vasemmalla painikkeella, juokse samanaikaisesti oikealle ja aktivoi hyppybind.


Mapit: