Uskomaton moka! – Liquid-pelaajat etsivät plänttiä puoli minuuttia

liquid

Liquid-pelaajat Keith ”NAF” Markovic ja Jonathan ”EliGE” Jablonowski hävisivät 2v1-tilanteen nololla tavalla.

Liquidin ja Vitalityn välillä nähtiin todella tiukka vääntö, kun joukkueet väänsivät kolme karttaa kestäneessä kohtaamisessa IEM Katowice -turnauksessa. Upeaan matsiin mahtui sekä paljon huikeita hetkiä että muutamia melko koomisia tilanteita.

Yksi näistä nähtiin toisessa kartassa, kun Liquid-pelaajat NAF ja EliGE olivat 2v1-tilanteessa apEXia vastaan. Asetelman olisi ehdottomasti pitänyt suosia pohjoisamerikkalaiskaksikkoa, mutta pelureiden uskomaton moka muutti tilanteen päälaelleen.

ApEX nimittäin pääsi asettamaan lantun B-sitelle, mutta NAF ja EliGE eivät huomanneet tätä, vaan käyttivät lähes puoli minuuttia väärällä sitellä. Nukessa ei missään nimessä ole tavatonta, että sitestä on hetkellinen epäselvyys, mutta noin kauaa se ei saisi missään nimessä kestää.

Pelureiden onneksi Liquid ei kuitenkaan kaatunut tähän, vaan onnistui kairaamaan itselleen 2-1-voiton (19-17, 7-16, 16-12). Tähän sisältyi myös ensimmäisessä kartassa (Overpass) nähty huikea comeback, kun joukkue onnistui kairaamaan tiensä 12-0-tappioasemasta voittoon.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

IEM KATOWICEN KAIKKIEN OTTELUIDEN AIKATAULUT SEKÄ LIVESTRIIMIT LÖYDÄT TÄÄLTÄ!


Joukkueet:
Mapit: