Mousesports laajentaa kuuden pelaajan rosteriin – hankki FaZe Clanista lähtöpassit saaneen Bymasin

woxic G2 kennyS mousesports

Mousesports ilmoitti laajentavansa rosteriaan kuuteen pelaajaan, kun organisaatio kiinnitti riveihinsä FaZe Clanista potkut saaneen Bymasin.

Tällä kaudella on tullut trendiksi CS:GO-joukkueissa laajentaa rosteriaan useampaan pelaajaa ja kaikki sai alkunsa, kun maailman ykkösjoukkue Astralis kiinnitti rotaatioon useampia pelaajia.

ENCE seurasi hetken päästä perässä kiinnittäessään Jampin, mikä tarkoitti xseveNille pelejä ainoastaan Valveen alaisissa turnauksissa. Nyt tuokin tilanne on muuttunut, sillä xseveN siirtyi lainalle HAVUn organisaatioon, joten ENCE on palannut viiden miehen ryhmitelmään.

Nyt myös yksi pelin kärkijoukkueista, mousesports, on päättänyt kiinnittää yhden ylimääräisen pelaajan kokoonpanoonsa. Uusin lisäys joukkueeseen on FaZe Clanissa pienen pätkän tänä vuonna pelannut 16-vuotias Bymas. Liettualainen joutui sivuun FaZe Clanin kokoonpanosta viime viikolla, kun nuorukaisen tilalle hyppäsi aiemmin Northissa pelannut Kjaerbye.

Mousesports hyödynsi superlupauksen markkinoille saapumisen ja teki rohkean liikkeen laajentaessaan kokoonpanoa. Jännityksellä odotetaan, miten peliaikaa tullaan jakamaan pelaajien kesken.


Pelaajat:
Joukkueet: