Lähde: Mousesportsin AWP-tähti woxic penkitettiin – tilalle nousee aiemmin hankittu Bymas

woxic G2 kennyS mousesports

Mousesports tekee ison muutoksen kokoonpanoonsa, kun joukkueen AWP:tä hoitanut woxic joutuu sivuun ja tilalle nousee Bymas. Asiasta uutisoi 1.pv.fr.

Vuoden 2019 alussa joukkueeseen liittynyt Özgür ”woxic” Eker ei ole vielä aikoina ollut erityisen hyvässä vireessä ja myös koko mousesportsin joukkue on kontannut rajusti.

ESL One Cologne -turnaus päättyi joukkueen osalta kahteen peräkkäiseen tappioon ja se oli viimeinen herätyskello organisaatiolle, joka turvautuu pelaajamuutokseen.

Näin ollen woxic joutuu katsomaan jatkossa pelit sivusta, kun aikaisemmin organisaatioon kiinnitetty Aurimas ”Bymas” Pipiras saa oman näytönpaikkansa. Nuori liettualainen saapui mousesportsin organisaatioon FaZe Clanista, jossa Bymas oli koeajalla muutaman viikon ajan. Lopullinen sopimus joukkueeseen jäi kuitenkin saamatta ja FaZe Clan palkkasi riveihinsä tanskalaisen Markus ”Kjaerbye” Kjærbyen.

Bymas ei kuitenkaan hyppää suoraan korvaamaan woxicia, vaan AWP:n tonttia on aseteltu hollantilaisen Chris ”chrisj” de Jongin niskaan ja näin ollen Bymas hyppäisi itselleen ominaisempaan ruutuun.


Pelaajat:
Joukkueet: