Mieletön suoritus! MOUZ ja Jimpphat ESL Pro Leaguen finaaliin!

Jimpphat MOUZ ENCE

MOUZ nappasi paikan sunnuntaina ESL Pro Leaguen finaaliin, kun tiimi kaatoi lauantain välierässä Complexityn karttavoitoin 2-1.

MOUZ oli ennakkosuosikki lauantain välierään, sillä tiimi oli pelannut läpi turnauksen melko vakuuttavasti. Complexity antoi kuitenkin kunnon vastuksen, sillä ensimmäinen kartta meni heidän nimiinsä.

Tämä mutkisti tietysti MOUZin toimesta asioita, mutta tiimi oli henkisesti rautaa. Ensiksi Nuke meni heidän hyväksi 13-9. Kolmannessa kartassa Complexityn eväät olivat sitten syödyt, joten MOUZin voitto ratkesi murskalukemin. Ancient kirjattiin lopulta tiimille 13-4.

Jimpphatin ei tarvinnut vielä venyä sen ihmeellisempiin suorituksiin, vaan suomalainen pelasi 1.08 ratingilla ja hieman yli 70 ADR:llä. Finaalissa tarvitaan sitten astetta kovempaa suorittamista, sillä vastassa on Vitality, joka kaatoi toisessa välierässä Astraliksen 2-1.

Sunnuntain finaali käynnistyy klo 18:00. Se pelataan BO5-systeemillä, joten illalle on tarjolla runsaasti maailman parasta Counter-Strikea.


Joukkueet:
Ottelut: