MOUZ ja FaZe tarjosivat uskomattoman jännitysnäytelmän – xertioN täysin pitelemätön

mouz

Kaksi jättiläistä tarjosivat upean näytöksen, kun MOUZ ja FaZe taistelivat paremmuudestaan RMR-turnauksessa.

Major-karsinnat ovat tuttuun tapaan todella jännittäviä ja tarjoavat jättimäisiä yllätyksiä lähes poikkeuksetta. Tälläkään kertaa niiltä ei ole vältytty, kun hallitseva mestari Virtus.pro joutui lähtemään jo kotimatkalle.

Tänään oli jälleen vuorossa yksi iso putoaminen, kun MOUZ ja FaZe taistelivat toisiaan vastaan. FaZe oli luonnollisesti jättimäinen suosikki, sillä tiimi voitti vain vähän aikaa sitten Intel Grand Slamin ja on maailmanlistalla toisena.

Servulla tämä ei kuitenkaan näkynyt, sillä ensimmäinen kartta (Nuke) oli MOUZin näytöstä. FaZe taisteli kuitenkin heti takaisin peliin mukaan (Ancient), jonka myötä kaikki jäi kiinni ratkaisevana pelatusta Infernosta.

Inffi tarjoili uskomatonta herkkua loppuun asti, kun MOUZ onnistui kampeamaan itsensä Majoreille upealla jatkoaikavoitolla. Ottelun ehdoton hahmo oli xertioN, joka nakutti käsittämättömät 80 frägiä kolmeen karttaan. FaZen matka ei ole vielä kokonaan ohi, sillä joukkue pääsee Last Chance Qualifiereihin, joissa on jaossa vielä yksi jatkopaikka.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,