MOUZ jatkaa älytöntä virettään – kahdeksas perättäinen voitto toi jälleen finaalipaikan

jimpphat mouz

MOUZ onnistui lauantaina jatkamaan voittoputkeaan, joka on ollut käynnissä jo ESL Pro Leaguesta asti. Tämä toi toisen perättäisen finaalipaikan.

MOUZin otteet ovat olleet fantastisia Majoreiden jälkeen, sillä tiimi nappasi ansaitun mestaruuden ESL Pro Leaguessa. Itseluottamus on tapissa ja se näkyy myös parhaillaan käynnissä olevassa BetBoom Dacha Belgrade -turnauksessa, jossa tiimi paineli lauantaina upeaan voittoon.

Heroic oli täysin vailla mahdollisuuksia, kun Jimpphat kumppaneineen laittoi sirkuksen käyntiin. Ensimmäisenä karttana pelattu Dust2 päättyi MOUZin 13-9-voittoon. Toisena karttana pelattiin Mirage, joka oli erän verran selkeämpi, sillä loppunumerot kirjattiin MOUZille 13-8. Kyseessä oli jo kahdeksas perättäinen voitto tiimille.

Jimpphat napsi otteluun 30 frägiä ja hieman yli 75 ADR:n. Voitto Heroicista tarkoitti sitä, että MOUZ pelaa sunnuntaina turnauksen finaalissa Spiritiä vastaan. Spirit voitti lauantaina murskaavalla tavalla Falconsin 2-0.

Finaali pelataan sunnuntaina klo 16:00 ja se on BO5-systeemillä. Mestaruuden voittava tiimi kuittaa itselleen peräti 300 000 dollarin palkintorahat.


Joukkueet: