MOUZ ja Heroic täpärästi jatkoon suljetuista Major-karsinnoista

Jimpphat MOUZ ENCE

Jimi ”Jimpphat” Salon MOUZ ja Eetu ”sAw” Sahan Heroic joutuivat molemmat tiukkaan paikkaan suljetuissa Major-karsinnoissa.

Matka kohti pääsiäisenä pelattavaa PGL Major Copenhagen 2024 –turnausta on jälleen edennyt yhden etapin, kun avoimet ja suljetut karsinnat tulivat päätökseensä. Seuraavaksi on luvassa RMR-turnaus, joka määrittää lopulta karkeloissa pelaavat joukkueet.

Suomalaisedustuksesta karsinnoissa vastasivat JANO, NAVI, MOUZ ja Heroic. NAVIlle karsinnat olivat helppo pala, mutta muut joutuivat enemmän tai vähemmän ongelmiin.

Erityisesti JANO joutui pettymään pahasti, sillä tiimi tippui kolmella häviöllä suoraan ulos. Jimpphat:n ja sAw:n edustamat tiimit puolestaan pelasivat kaikki viisi ottelua, jotta paikka RMR-turnaukseen aukesi.

Lopulta karsinnat päättyivät kuitenkin onnellisesti, kun MOUZ kaatoi ratkaisevassa pelissä Preasyn lukemin 2-1 ja Heroic tuhosi sYnck:n numeroin 2-0. Näin ollen JANO oli lopulta ainoa suomalaisedusteinen tiimi, joka ei onnistunut lunastamaan jatkopaikkaa.

Jos twiitti ei näy, voit lukea sen X:stä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: