Kuka on donk? Jimpphat johdatti MOUZ:n Majoreille!

Jimpphat MOUZ ENCE

MOUZ ja Jimpphat tekivät mielettömän tempun tiistaina, kun tiimi kaatoi uskomattomassa iskussa olevan Team Spiritin suoraan 2-0.

Spirit lähti otteluun valtaisana ennakkosuosikkina, sillä tiimi oli painanut jo pidemmän aikaa voitosta voittoon. IEM Katowicen mestaruuden voittanut Spirit joutui kuitenkin takaa-ajajaksi, kun MOUZ vei ensimmäisen kartan nimiinsä 13-10. Vertigon jälkeen lähdettiin Spiritin valitsemaan Mirageen, jossa he eivät olleet hävinneet kertaakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana.

MOUZ osoitti kuitenkin CT-puolella, että he ovat tosissaan jahtaamassa yllätystä. 8-4-puolisko takasikin loistavat lähtökohdat T-puolelle. Spirit kuitenkin laittoi pelinsä kuosiin ja alkoi takomaan kierrosvoittoa toisen perään. Spirit menikin jo 10-8-johtoon ja tässä vaiheessa näytti siltä, että pelin voittaja ratkaistaan kolmannessa kartassa.

Toisin kuitenkin kävi, sillä Jimpphatin johdolla MOUZ alkoi järjestelemään sensaatiota. Lopulta voitto irtosi numeroin 13-11 ja samalla paikka Kööpenhaminan Majoreille varmistui.

Viime viikot CS-maailma on kohissut donkista, mutta superlupaus jäi tiistaina vain 27 frägiin, kun taas Jimpphatin tilille kirjattiin 37 frägiä.

MOUZ:n voitto tarkoitti samalla sitä, että ENCE kohtaa keskiviikkona Vitalityn, kun taas Heroic saa vastaansa Spiritin. ENCEn kannalta yllätys voi olla kallis, koska kaavio muuttui todella paljon vaikeammaksi.


Pelaajat:
Joukkueet: