MOUZ ja Jimpphat antoivat tylyn oppitunnin – NAVI täysin vastaantulija

Jimpphat MOUZ NXT

Suomalaisten taisto meni lauantai-iltana IEM Colognessa MOUZ:lle ja Jimpphatille, kun NAVI kukistui suoraan karttavoitoin 2-0.

NAVI oli ennakkosuosikki taistoon, mutta heti ensimmäinen kartta osoitti sen, että MOUZ kannattaa todellakin ottaa tosissaan. Jimpphatin edustama tiimi vei Ancientissa T-puolella puoliskon nimiinsä 8-7, joten lähtökohdat karttavoittoon olivat mainiot.

CT-puolelle päässyt tiimi olikin lopulta todella tyly, koska loppunumerot kirjattiin lopulta 16-9. Näin ollen NAVIn oli pakko voittaa oma karttavalintansa, jotta taisto venyisi kolmanteen karttaan.

Sitä ei kuitenkaan nähty, sillä NAVI oli lopulta täysin vailla mahdollisuuksia IEM Colognen avausottelussa. Overpass näytti pitkään tasaiselta, mutta kovilla hetkillä Jimpphat kumppaneineen otti pidemmän korren ja vei kartan nimiinsä 16-12.

Aleksib kirjasi otteluun yhteensä 22 frägiä, kun taas Jimpphat napsi 29 frägiä. Ottelun suurin tähti oli mainiosti viime aikoina pelannut frozen, joka otti 48 frägiä.

MOUZ jatkaa pelejään ylemmässä kaaviossa, jossa vastaan asettuu voittaja ottelusta Vitality-OG. Sen sijaan NAVI saa alemmassa kaaviossa vastaansa tämän ottelun häviäjän. Aleksib:llä kumppaneineen on pakkovoitto tai turnaus päättyi heti alkuunsa.


Joukkueet: ,
Ottelut: