Näin Aleksib nähdään ensi kertaa tositoimissa NAVI-paidassa

Aleksib OG CS-vihjeet G2

Aleksib sai todellisen unelmasiirron, kun NiPissä penkille pudonnut suomalaistähti pääsi vaihtamaan suoraan lennosta uudeksi tiimiksi Natus Vinceren.

Moni olisi saattanut luulla, että Aleksib:n pelit ovat toistaiseksi huippujoukkueissa tauolla, kun NiP ilmoitti penkittävänsä IGL:n. Toiset perättäiset potkut olivat varmasti suomalaiselle kova pala, sillä aikaa uusissa joukkueissa ei juurikaan annettu tulosten tekemiseen.

Miehen taidot ovat kuitenkin maailman huipulla muiden tiedossa, koska vapailla markkinoilla ei kauaa tarvinnut viettää aikaa. Juurikaan upeampaa uutta tiimiä ei olisi voinut saada, koska sopimus lyötiin kouraan NAVIn organisaatiosta.

Kaikkien tunteman tiimin tähtenä loistaa kaikkien aikojen paras pelaaja s1mple, joka tarjoaa suomalaiskapteenille aivan mielettömät avaimet tuloksen tekemiseen. NAVI meni kuitenkin isommin uusiksi, koska se vaihtoi kerralla kolme pelaajaa. Näin ollen malttia kaivataan varmasti alussa, koska yhteispelin rakentaminen vie aikaa.

Suomalaisittain uutinen oli kuitenkin niin herkullinen, että varmasti monet fanit ovat merkanneet kalenteriin jo tulevat turnaukset, joissa NAVI pelaa.

NAVI-debyytti on tiedossa Kööpenhaminassa pelattavassa BLAST Premier Fall Groups -turnauksessa, joka käynnistyy 13. heinäkuuta. Tämän jälkeen ohjelmassa on puolestaan IEM Cologne, jossa NAVI on lunastanut paikan jo suoraan pääsarjaan. Kölnissä pelit käynnistyvät 27. heinäkuuta.

Aleksib pääseekin alussa testaamaan uuden nipun kuntoa aktiivisesti, koska elokuussa pelit jatkuvat miljoonan dollarin Gamers8 2023 -turnauksessa, joka pelataan Saudi-Arabiassa 16. elokuuta alkaen. Neljäs kovan luokan koitos starttaa puolestaan 30. elokuuta, kun ESL Pro League pyörähtää vauhtiin.

Aleksib ja NAVI pelaavat seuraavalla aikataululla:

  • 13.-23.7. BLAST Premier Fall Groups
  • 27.7.-6.8. IEM Cologne
  • 16.-20.8. Gamers8 2023
  • 30.8.-1.10. ESL Pro League Season 18

Pelaajat:
Joukkueet: