Video: Näin holdataan banaania – frozen laittoi BIGin nippuun ässällä

frozen

MOUZin David ”frozen ”Čerňanský oli vahvassa vireessä, kun joukkue taisteli BIGiä vastaan paikasta Major-turnauksen Legends Stagelle.

Viimeiset paikat Legends Stagelle olivat jaossa, kun kolme paria pelasivat ratkaisevat ottelunsa. Tanskalaiset superjoukkueet Astralis ja Heroic onnistuivat selvittämään tiensä jatkoon helpohkosti, mutta BIG ja MOUZ tarjosivat todellisen jännitysnäytelmän.

Yksi ottelun avainhahmoista oli ehdottomasti David ”frozen” Čerňanský, joka oli upeassa vireessä ottelusarjan ratkaisuhetkillä. Vasta 19-vuotias peluri on muutenkin ollut yksi MOUZin parhaista pelaajista, joten voidaan puhua todellisesta lahjakkuudesta.

Matsin kohokohdaksi muodostuikin upea banaaniholdaus, jossa frozen onnistui kaatamaan koko BIGin joukkueen yksin. Upea suoritus tuli todella tärkeään paikkaan, sillä MOUZ hävisi ensimmäisen kartan ja pelasi näin ollen selkä seinää vasten.

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Tilanteessa 14-10 nähty mahtava holdi oli lopulta avainasemassa, kun MOUZ selvitti tiensä jatkoon niukasti lukemin 2-1 (10-16, 16-12, 16-12).


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: