Isoja pelejä luvassa! Näin NAVIn ja ENCEn pelit jatkuvat Kölnissä

s1mple näin ESL Pro League w0nderful s1mplen

IEM Cologne huipentuu tällä viikolla, mutta sitä ennen taistelu pudotuspeleihin pääsystä käy äärimmäisen kovana. Näin pelit jatkuvat tällä viikolla.

ENCEn kannalta tilanne on loistelias, sillä joukkue on varmistanut jo paikkansa pudotuspeleihin. Nyt viimeisessä lohkovaiheen ottelussa vastassa on Heroic. Jos tanskalaiset kaatuvat, niin ENCE on suoraan turnauksen välierissä. Tappiolla pelit jatkuvat pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta.

ENCE-Heroic on ohjelmassa tiistaina klo 20:30.

NAVIn tilanne on huomattavasti tuskaisempi. Tiimi hävisi avausottelun MOUZ:lle suoraan 2-0. Tämä tarkoittaa sitä, että turnaus on katkolla maanantain ottelussa OG:ta vastaan. Edes voitto OG:sta ei tilannetta hirveästi helpota, sillä edelleen pitäisi voittaa kaksi ottelua putkeen selvitäkseen pudotuspeleihin. Mahdollisuudet kuitenkin on vielä olemassa, joten uskoa varmasti löytyy.

NAVI-OG on ohjelmassa maanantaina klo 17:00.

MOUZ:n ja Jimpphatin tilanne on sitten taas melko hyvä, koska NAVI-voitto antaa hieman anteeksi tulevissa peleissä. Seuraavana vastustajana on Vitality. Tuon ottelun voittaja etenee lohkofinaaliin ja varmistaa paikan pudotuspeleihin. Vaikka MOUZ kokisi tappion, niin pelit jatkuvat alemmassa kaaviossa, jossa vastaan asettuu voittaja otteluparista Astralis-Ninjas in Pyjamas.

Vitality-MOUZ on ohjelmassa maanantaina klo 13:30.

IEM Cologne -turnauksen suomalaisten edesottamuksista pysyt loistavasti kartalla, kun seuraat CS:GO-ottelukalenteriamme, jonne päivittyy jatkuvasti tulevat pelit sekä linkit suoriin lähetyksiin.


Ottelut: