Natus Vincere vs. ENCE – näin teet kympillä yli 200 euroa

ENCE Natus Vincere

ESL Pro League jatkuu perjantaina lopuilla puolivälierillä ja panoksena on kaksi välieräpaikkaa. Tässä ennakkoasetelmat Natus Vincere – ENCE -otteluun.

Natus Vincere – ENCE

ENCEn otteet ESL Pro Leaguessa ovat olleet positiivinen yllätys. Pääsy jo kahdeksan parhaan joukkoon on upea saavutus ja se antaa varmasti uskoa tekemiseen. Nyt tiimillä on käytännössä paineeton tilanne, koska jatkossa on vain voitettavaa.

Natus Vincere on suurin voittajasuosikki, joten joukkueella on kaikki paineet puolivälierässä. Selvänä ennakkosuosikkina lähtevä NaVi on yhdessä ottelussa yllätettävissä ja tuohon täytyy ENCEn vain luottaa.

Kamppailu käynnistyy klo 17:00.

Näin teet kympillä yli 200 euroa!

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa ENCEn voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä ENCEn voitosta saa kertoimeksi 4.10, joten voittosummaksi tulisi 205 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.

Live stream

Ottelu on nähtävissä ilmaiseksi Coolbetin sivuilla. Tarjolla on live kertoimet kaikkiin ESL Pro Leaguen otteluihin, minkä lisäksi jokainen kamppailu tulee samassa yhteydessä ilmaiseksi suorana lähetyksenä.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!