Legends Stage: Natus Vincere – Ninjas in Pyjamas – lähtökohdat, aikataulu ja televisiointi

majoreiden s1mple Natus Vincere NAVI

Natus Vincere ja Ninjas in Pyjamas kohtaavat sunnuntaina Majoreiden Legends Stagella, jossa voiton ja tappion ero on valtava.

Molempien avauspäivä sujui yhden voiton ja yhden tappion merkeissä, joten tämän ottelun voittaja pääsee maanantaina hakemaan jatkopaikkaa, kun taas hävinnyt osapuoli taistelee turnauksessa pysymisestä. NAVI lähtee taistoon melko selvänä ennakkosuosikkina, mutta NiP on arvaamaton tiimi. Aleksib:n ja kumppaneiden otteet ailahtelevat paljon, mutta kaiken natsatessa homma sujuu. Tämä nähtiin lauantain toisessa ottelussa, kun FURIA jäi täysin jyrän alle.

Maailmanlistalla sijalla 3 oleva NAVI voitti lauantain ensimmäisessä ottelussa GamerLegionin, mutta toisessa ottelussa Liquid oli vahvempi numeroin 16-8.

Joukkueet kohtasivat kuukausi takaperin IEM Rio -turnauksessa, jossa NAVI vei voiton suoraan 2-0. Nyt pelataan kuitenkin BO1, joka ehdottomasti suosii tässä tapauksessa Ninjas in Pyjamasia. Varsinkin kartan alku tulee määrittämään isosti suunnan, koska NiP ei tule kirimään enää rinnalle ja ohi, jos Natus Vincere saa loistoalun.

Aikataulu ja televisiointi

Ottelu käynnistyy klo 12:30, joten kyseessä on päivän ensimmäinen Pariisin Major-turnauksen ottelu. Näin ollen aikataulu ei tule elämään, vaan alkamisaika on tarkka. Tuttuun tapaan ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Twitch-palvelun kautta.


Joukkueet: ,
Ottelut: