Natus Vincere voitti BLAST Premier Global Final -turnauksen – liekehtinyt s1mple valittiin MVP:ksi

majoreiden s1mple Natus Vincere NAVI

Natus Vincere nappasi kuluvan vuoden ensimmäisen ison voiton, kun se kaatoi Astraliksen BLAST Premier Global Final -turnauksen finaalissa.

Myöhään sunnuntai-iltana pelattu finaali oli pedattu Astralikselle, sillä Natus Vinceren välieräottelu oli venynyt finaalin alla kolmen kartan väännöksi.

Väsymys ei kuitenkaan paistanut Na`Vi otteista, vaan joukkue otti ohjat käsiinsä heti ensimmäisestä kartasta lähtien. Varsinkin s1mple oli täysin lyömättömässä iskussa, sillä supertähti painoi Nukessa 29 frägiä ja johdatti joukkonsa 16-12-voittoon.

Toisena karttana pelattiin Astraliksen valitsema Inferno. Tanskalaiset olivat jälleen suuren suurissa ongelmissa eikä pelaaminen lähtenyt rullaamaan missään vaiheessa. Natus Vincere jyräsikin vastustamattomasti 16-5-karttavoittoon ja vei ottelun nimiinsä puhtaasti 2-0.

Finaalin ehdoton sankari oli s1mple, jolle merkattiin yhteensä 50 frägiä. Myös ADR oli 103.9, joten parhaasta pelaajasta ei ollut mitään epäselvyyttä. Ukrainalainen valittiin myös koko turnauksen MVP:ksi täysin ansaitusti.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,