Lähde: NAVI aikoo potkia npl:n – saattaa siirtyä kansainväliseksi

navi

Luotettava uutistoimisto Dexerto raportoi, että heidän lähteidensä mukaan Oleksandr ”s1mple” Kostylievin edustama NAVI on potkimassa tulokaspelaaja Andrij ”npl” Kukharsjkyj:n kokoonpanostaan.

NAVIn viime kausi oli todella ailahtelevainen, kun tiimi ei oikein missään vaiheessa löytänyt punaista lankaa. Välillä joukkueelta nähtiin valonpilkahduksia, mutta isoja turnausvoittoja s1mple ja kumppanit eivät onnistuneet nappaamaan.

Heikkojen suoritusten vuoksi NAVI on tekemässä rosterimuutoksen, mikäli Dexerton tiedot pitävät paikkaansa. Uutistoimiston mukaan Andrij ”npl” Kukharsjkyj nimittäin on saamassa potkut joukkueen pelaavasta kokoonpanosta.

Samalla organisaatio harkitsee mahdollisuutta siirtyä kansainväliseksi, jolloin puhekieleksi vaihdettaisiin englanti. Tämä olisi luonnollisesti jättimäinen muutos, mutta samalla tiimi pääsisi käsiksi todella paljon isompaan joukkoon vapaita agentteja.

NAVI nähdään seuraavan kerran pelikentillä 13.7., kun BLAST Premier Fall Groups 2023 -turnaus polkaistaan käyntiin. Mahdollinen rosterimuutos tullaan siis varmasti ilmoittamaan pian, koska uusi kausi on jo aivan kulman takana.


Pelaajat: ,
Joukkueet: