NAVI taisteli upean voiton – Aleksib:llä erikoiset statsit ratkaisevassa kartassa

Majoreiden Aleksib BLAST kymmenen NAVI

NAVI piti unelmansa elossa IEM Katowicessa, kun tiimi onnistui kaatamaan maanantaina Eternal Firen karttavoitoin 2-1.

Aleksib joukkoineen joutui takaa-ajajan rooliin, kun Eternal Fire vei oman karttavalintansa 13-11. Tämä ei kuitenkaan saanut NAVIa lukkoon, vaan henkinen kantti piti upealla tavalla. Mirage sujuikin aika lailla ilman ongelmia, joten 13-8-voitto sinetöi sen, että luvassa oli ratkaiseva kolmas kartta.

Anubis olikin sitten totaalista yliajoa, sillä Eternal Fire suorastaan murskattiin. Voittajasta ei jäänytkään mitään epäselvyyttä, kun NAVI löi taululle numeroiksi 13-5. Kartan ehdoton erikoisuus oli Aleksib:n tilastot, sillä suomalaisen tilastorivi oli sellainen, mitä ei aivan joka päivä näe. NAVIn IGL sai kartassa ainoastaan kolme frägiä, mutta kuolemia tuli 11. Sen sijaan Assists-sarake näytti hurjaa 12 kappaletta. Joten voisi todeta, että tapahtumia riitti suomalaistähdellä Anubiksessa.

NAVIn kohtalo pudotuspeleihin pääsystä ratkeaa tiistaina, kun tiimi kohtaa alemman kaavion finaalissa Falconsin. Voittaja jatkaa pudotuspeleihin, kun taas tappiolla koittaa kotimatka. Taisto käynnistyy klo 17:30.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: