USKOMATON SUORITUS! Aleksib johdatti NAVIn Major-finaaliin

navi Aleksib

NAVIn huikaiseva tarina Major-turnauksessa sai jatkoa, kun Aleksib johdatti tiimin finaaliin 2-1-voitolla G2 Esportsista.

NAVI lähti hienoisena altavastaajana välierään, mutta heti ensimmäisessä kartassa se osoitti, että sillä on realistiset saumat finaalipaikkaan. G2:n pickaama Anubis kääntyikin NAVIlle 16-13, joten tiimi pääsi yrittämään ottelun katkaisua Nukessa.

Karttatappiosta sisuuntunut G2 sai Nukeen loisteliaan startin, sillä se onnistui viemään CT-puolen nimiinsä 9-3, mikä takasi hyvät lähtökohdat toiseen puoliskoon. NAVI herätteli toiveita noususta, kun vei neljä ensimmäistä kierrosta omalla CT-puolellaan. Tämän jälkeen kuitenkin rahat menivät rikki kierrostappion johdosta, mikä antoi G2:lle mahdollisuuden ketjuttaa kierroksia. Lopulta tiimi tasoittikin puntit viemällä Nuken nimiinsä.

Näin ollen finaalipaikka ratkaistiin kolmannessa kartassa, joka oli Ancient. Se on monesti koitunut Aleksib:lle kalliiksi, mutta nyt menneisyys käännettiin ympäri, sillä NAVIn Major-junaa ei voinut pysäyttää. Tiimi sai kerättyä loistavan johdon, jota G2 Esports lähti kirimään kunniakkaasti ja teki kartasta vielä todellisen trillerin.

12-6-johto kuivui aina yhteen kierrokseen, kunnes NAVI sai helpottava voiton napaten finaalipaikan.

Tämä tarkoittaa sitä, että NAVI ja Aleksib pelaavat sunnuntai-iltana Major-finaalissa FaZe Clania vastaan klo 21:00 alkaen.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: