Lähde: NAVI kaappaamassa Apeksin liettualaistähden riveihinsä

Apeks NAVI

NAVI on laittamassa rosterinsa aivan totaalisesti uusiksi, koska peräti kolmen pelaajan on huhuttu lähtevän organisaatiosta.

NAVIn riveistä varmaksi lähtijäksi on nostettu npl:n nimi. Tämän lisäksi huhuttu ovat kertoneet siitä, että myös electroNic olisi poistumassa organisaatiosta. Myöskään Perfecto ei voi olla aivan varma paikastaan, koska venäläisen lähdöllä on niin ikään huhuiltu.

S1mplen tähdittämän tiimin siirtyminen kansainväliseksi nipuksi onkin melko todennäköistä, sillä Blix.gg-sivuston mukaan ensimmäiseksi uudeksi hankinnaksi olisi kiinnitetty liettualainen jL. 23-vuotias pelaaja on edustanut Apeksia vuoden 2022 elokuusta lähtien.

Varsinkin Majoreissa jL nousi esiin, kun Apeks marssi upealla tavalla aina välieriin asti. Siirto NAVIn paitaan olisi jL:lle ensimmäinen todellinen huippusopimus, joka nostaisi myös paineet täysin toiselle tasolle.

Nähtäväksi jää, miten NAVI paikkaa muut mahdolliset lähtijät, sillä villeimmät huhut ovat nostaneet mahdolliseksi IGL:ksi jopa suomalaista Aleksib:tä.


Pelaajat:
Joukkueet: