BLAST Premier: NAVI – Astralis | 14.7. klo 16:00

NAVI Aleksib IEM fall OG

BLAST Premier Fall Groups -turnaus jatkuu perjantaina kahdella pelillä, joista varsinkin NAVI-Astralis-koitokseen on monen katseet käännettynä.

Aleksib:n NAVI-debyytti koittaa perjantaina, kun huipputiimi aloittaa pelinsä BLASTin turnauksessa. Vastassa on niin ikään kesällä rosteriaan muokannut Astralis, joten lähtökohdat ovat melko mielenkiintoiset.

NAVIn organisaatiossa päätettiin lähteä hakemaan menestystä kansainvälisellä joukkueella, jota johtamaan palkattiin suomalaistähti Aleksib. Muut uudet pelaajat ovat iM ja jL, joten isot muutokset vaativat varmasti aikaa, koska esimerkiksi s1mple ja b1t joutuvat totuttelemaan englannin kielellä pelaamisen.

Astraliksen puolella ollaan myös uuden edessä, koska tiimi laittoi kesän aikana ulos sekä gla1ven että Xyp9xin. Tilalle palkattiin Staehr ja b0RUP. Tämän lisäksi jatkossa IGL:n roolin hoitaa blameF, joten monet kuviot ovat menneet uusiksi.

Heti kärkeen BLASTin turnauksessa uudistunut Natus Vincere joutuu kovien haasteiden eteen, koska pelit käynnistyvät Astralista vastaan perjantaina klo 16:00. Tämän ottelun voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella voittajan ottelusta Heroic-BIG.

Ottelut tulevat tuttuun tapaan suorana lähetyksenä Twitchin kautta. Pysyt hyvin kartalla BLASTin peleistä sivuiltamme löytyvän CS:GO-ottelukalenterimme avulla!

Coolbetin kertoimien mukaan NAVIn suosikin asema perjantain otteluun on melko selvä, sillä Aleksib:n johtaman tiimin voitosta saa kertoimeksi 1.62, kun taas Astraliksella on 2.31.


Ottelut: