NAVI avausvoittoon IEM Dallasissa – MOUZ koki yllätystappion

navi Aleksib

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama NAVI aloitti IEM Dallas -turnauksen ryminällä. Jimi ”Jimpphat” Salon MOUZ puolestaan joutui tyytymään tappioon.

IEM Dallas 2024 -turnaus polkaistiin käyntiin, kun kolmatta vuotta putkeen pelattava huipputurnaus keräsi kärkijengit jälleen kokoon. Suomalaisedustuksen osalta turnauksessa nähdään pelureista Aleksi ”Aleksib” Virolainen ja Jimi ”Jimpphat” Salo. Lisäksi Eetu ”sAw” Sahan valmentama Heroic on mukana.

NAVI aloitti oman taipaleensa upeasti, kun joukkue kaatoi BIGin numeroin 13-9. W0nderful ja iM olivat tiimin parhaat pelaajat, sillä molemmat nappasivat Ancientissa 20 frägiä nimiinsä.

Jimpphat:n MOUZ ei ollut yhtä vahvalla pelipäällä, vaan turnauksen ykkössijoitettu joutui pettymään heti avausottelussaan. Kyseessä oli myös melkoinen yllätys, sillä tiimi hävisi 9z:lle, joka on maailmanlistalla sijalla 40. Loppulukemat Nukesta vastustajalle 9-13.

NAVI pelaa seuraavan ottelunsa tiistaina 28.5., kun vastaan asettuu FlyQuest tai Team Spirit. MOUZ puolestaan nähdään askissa vielä maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun joukkue pelaa alemman kaavion ottelussa putoamisesta Complexityä vastaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

KAIKKI SUOMALAISEDUSTEISTEN JOUKKUEIDEN OTTELUT, TULOKSET JA LINKIT LIVESTRIIMEIHIN LÖYDÄT TÄÄLTÄ!


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,