BLAST Premier: NAVI – G2 Esports – näin katsot ottelun TV:stä

NAVI aleksib BLAST ence ESL Pro League

NAVI ja G2 Esports tarjoavat sellaisen jännärin sunnuntai-iltaan, että oksat pois. Tästä taistosta ei mitään tule puuttumaan, joten nyt kannattaa laittaa TV auki.

NAVIn ja G2 Esportsin välisen ottelun voittaja etenee Fall Final -turnaukseen, kun taas tappiolla joutuu hakemaan paikkaa Showdown-turnauksen kautta. Taistoon lisämaustetta tuo monet eri yksityiskohdat. Ennen kaikkea kyseessä on Aleksib:lle erityinen ilta, sillä lähtö G2 Esportsin riveistä oli tyly, joten nyt olisi paikka maksaa potut pottuina.

Sen lisäksi vastakkain on kaksi todellista megatähteä, kun NAVIn s1mple yrittää lyödä G2:n NiKon. Tämän kaksikon väliseen taisteluun kulminoituu paljon myös koko ottelun voitto, sillä se kumpi pystyy olemaan vahvempi niin on tiimeineen vahvoilla.

Näin katsot NAVI-G2 Esports -ottelun

Kahden todellisen superjoukkueen välinen ottelu on katsottavissa ilmaiseksi Twitchin kautta. CS:GO-ottelukalenteristamme löydät suoraan linkit sekä englannin- että suomenkieliseen lähetykseen. Ottelu käynnistyy alustavan aikataulun mukaan 19:30, mutta tähän vaikuttaa vielä aikaisemman ottelun päättyminen.


Ottelut: