NAVI nöyryytti jälleen G2 Esportsia – NiKo oli totaalisen jäässä Miragessa

Majoreiden Aleksib BLAST kymmenen NAVI

NAVI oli jälleen kerran vahvempi G2 Esportsia vastaan, sillä Aleksib:n joukot nappasivat vakuuttavan 2-0-voiton lauantaina.

Joukkueet olivat kohdanneet jo aikaisemmalla kierroksella, joten molempien metkut olivat varmasti tiedossa. G2 Esports ei kuitenkaan onnistunut saamaan revanssia, vaan meno oli harvinaisen tylyä. Tähtisikermä oli vielä Infernossa ihan mukana voittotaistelussa, mutta Aleksib:n taktiikat alkoivat tärkeillä hetkillä toimimaan ja kartta tuli tiimille numeroin 13-9.

NAVIn karttavalinta oli sitten täysin yhtä päätyä, sillä G2:n tähtisikermä oli täysin helisemässä. Pahiten unessa oli maailman parhaimpien pelaajien joukkoon kuuluva NiKo, jonka statsit näyttivät karmeimmillaan 0-11.

Voittajasta ei ollutkaan mitään epäselvyyttä, vaan NAVI paineli karttavoittoon lukemin 13-5. Karmean kartan pelannut NiKo kokosi statsit 5-17 ja ADR oli 44.

NAVIn matka jatkuu voiton myötä BLAST Premier Spring Final -turnaukseen, kun taas G2 Esports pelaa huomenna yhdestä jäljellä olevasta paikasta.


Joukkueet:
Ottelut: