Hurja trilleri! NAVI onnistui nappaamaan taisteluvoiton OG:sta

Major Copenhagen Aleksib NAVI IEM Cologne gamers8 BLAST PGL

NAVI joutui todella tiukille maanantaina IEM Colognen alemmassa kaaviossa, kun OG vei taiston aina kolmanteen karttaan asti.

Ennakolta NAVIn suosikin asema oli kiistaton, mutta OG teki kamppailusta melkoisen trillerin. Avauskarttana pelattiin OG:n valitsema Anubis, joka meni NAVIn nimiin. Tässä vaiheessa peli näytti siltä, että Aleksib kumppaneineen marssii helpolla 2-0-voitolla jatkoon.

16-Toisin kuitenkin kävi, sillä OG oli Infernossa vakuuttava pienten alkuvaikeuksien jälkeen. 16-11-karttavoitto tarkoittikin sitä, että trilleri venyi kolmanteen karttaan, jossa paineet olivat valtavat. Nimittäin tappio lähettäisi tiimin kotimatkalle.

NAVI sai Ancientiin loistavan startin, koska CT-puoli sujui hyvin ja johtoasema oli 10-5. OG kuitenkin näytti jälleen luonnetta ja nousi väkisin mukaan taistoon. Onneksi NAVIn tähtinimet olivat tiukilla hetkillä rautaa, koska se käänsi Ancientin voitoksi. Aleksib:n joukot pääsevätkin näin ollen jatkamaan turnaustaan tiistaina, kun vastassa on FaZe Clan. Edessä on jälleen pakkovoitto, koska häviäjä lähtee turnauksesta kotimatkalle.

NAVIn ja FaZe Clanin välinen ottelu on ohjelmassa tiistaina klo 13:30. Tuon ottelun voittaja etenee alemman kaavion finaaliin, jossa vastaan asettuu vielä tiistaina klo 20:30 Astralis-MOUZ-ottelun voittaja.


Joukkueet:
Ottelut: