NAVI pelaa älyttömien paineiden alla – sunnuntaina on pakko voittaa

Major Copenhagen Aleksib NAVI IEM Cologne gamers8 BLAST PGL

NAVI aloitti Major-turnauksen loistavasti, kun se voitti kaksi ensimmäistä ottelua. Sen jälkeen tilille on tullut kuitenkin kaksi perättäistä tappiota.

NAVIn paikka Majoreiden pudotuspeleihin ei varmistunut vielä lauantainakaan, kun tiimi sai toisen mahdollisuuden katkaisuun. Cloud9 nousi hävityn ensimmäisen kartan jälkeen voittoon ja lunasti paikan pudotuspeleihin. Sen sijaan NAVIn turnaus jatkuu sunnuntaina, kun edessä on ratkaiseva ottelua paiNia vastaan. Aleksib kumppaneineen hyötyy rajusti kaaviosta, sillä se sai ylivoimaisesti helpoimman vastustajan jäljellä olevista.

PaiN ei missään nimessä ole maailman huippujengi, vaikka se onkin selvinnyt jo tänne asti. NAVI on jäätävän suuri suosikki, mutta samalla tiimillä on valtaisat paineet niskassaan. Vain toiselle on paikka pudotuspeleihin, kun taas tappiolla käynnistyy kotimatka.

Muissa sunnuntain peleissä pelataan vastaavin panoksin, joten se on varmaa, että isoja tiimejä on lähdössä lauluun, koska muissa ottelupareissa kohtaavat Complexity ja FaZe Clan sekä Virtus.pro ja G2 Esports.

Sunnuntain ohjelma:

Klo 14:00 Complexity – FaZe Clan
Klo 17:00 Virtus.pro – G2 Esports
Klo 20:00 Natus Vincere – paiN


Joukkueet:
Ottelut: