NAVI ja MOUZ voittoihin Major-avauksissaan!

Major Copenhagen Aleksib NAVI IEM Cologne gamers8 BLAST PGL

PGL CS2 Major Copenhagen 2024 -turnauksen osalta käynnistyi Elimination Stage, jossa nähdään mukana NAVI, MOUZ ja Heroic.

NAVIn ja MOUZin taival Major-turnauksessa alkoi, kun Elimination Stage polkaistiin käyntiin. Joukkueiden avausvastustajiksi arpoutui TheMongolZ ja ECSTATIC, joten molemmat olivat isoja ennakkosuosikkeja avausotteluihinsa.

Aleksib:n johtama NAVI aloitti oman matsinsa tasaisissa merkeissä, kun Miragen puolustusosio meni tiimille vain niukasti lukemin 7-5. Toisessa osiossa sama meno jatkui, kunnes puolittaisella ostolla tullut rundi katkaisi vastustajan selkärangan ja suomalaispelaajan joukkue marssi 13-10-voittoon.

MOUZin alku oli selvästi kehnompi, sillä joukkue oli pahimmillaan 5-0-tappiolla Overpassin helpommalla CT-puoliskolla. Tämän jälkeen Jimpphat ja kumppanit kuitenkin keräsivät itsensä ja puristivat niukkaakin niukemman voiton numeroin 13-11.

NAVI ja MOUZ nähdään askissa seuraavan kerran torstai-iltana, kun toisen kierroksen ottelut pelataan. Näistä tarkemmat tiedot sekä linkit livestriimeihin päivitetään ottelukalenteriin heti, kun ne on saatavilla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,