NAVI murskasi BIGin – eteni BLASTin lohkofinaaliin

Major Copenhagen Aleksib NAVI IEM Cologne gamers8 BLAST PGL

NAVI oli vakuuttavassa iskussa tiistaina, kun joukkue ei antanut saksalaiselle BIGille mitään mahdollisuuksia BLAST Premier Fall Groups -turnauksen ottelussa.

Natus Vincere oli selvä suosikki otteluun, joten yllätyksenä voitto ei tullut. Sen kenties oli hienoinen yllätys, että kuinka ylivoimainen tiimi lopulta oli.

Avauskarttana pelattiin BIGin valitsema Ancient, jossa Aleksib joukkoineen vei heti kärkeen ensimmäisen puoliskon numeroin 11-4. Lopulta BIG ei onnistunut nousemaan millään rinnalle, vaikka tiimi hieman kaunistelikin lukemia. NAVIn karttavoitto kirjattiin lopulta 16-11.

Toisena karttana pelattu Mirage eteni aivan vastaavaan tahtiin, sillä NAVI vei ensimmäisen puoliskon nimiinsä 11-4. BIG nousi jo vähän lähemmäksi, mutta edelleen voittajan nimi pysyi samana. Näin ollen 16-14-karttavoitto tarkoitti sitä, että NAVIn matka jatkuu lohkofinaaliin Heroicia vastaan.

Torstaina klo 16:00 pelattavan ottelun voittaja lunastaa paikan BLAST Premier Fall Final -turnaukseen. Häviäjän matka käy puolestaan Knockout Stagen viimeiselle kierrokselle.


Joukkueet:
Ottelut: