JÄTTIPAUKKU! – NAVI penkitti Boombl4n

NaVi Natus Vincere Boombl4

NAVI ilmoitti yllättävästä päätöksestä, kun se kertoi penkittäneensä IGL:nä toimineen Kirill ”Boombl4” Mikhaylovin.

Yksi maailman parhaista joukkueista pudotti jättipommin, kun Natus Vincere ilmoitti penkittäneensä Boombl4n. Peluri on toiminut joukkueen IGL:nä, joten tässä puhutaan todella isosta palasesta tiimiä.

NAVI oli viime vuoden paras joukkue ja onnistui voittamaan myös Majorin. Tänä vuonna tulokset eivät ole olleet aivan yhtä hyviä, mutta tiimi on silti pysynyt aivan maailman kärjessä ja on tälläkin hetkellä maailmanlistan kakkosjoukkue.

Syy tähtipelaajan potkuille on organisaation mukaan iso maineriski, jota Boombl4 aiheuttaa. Pelillisesti miehen otteissa ei NAVIn mukaan ole moitittavaa, joten tästä syystä häntä ei ole siirretty sivuun.

NAVI ilmoitti aiemmin tänä vuonna, että se ei aio työskennellä ihmisten kanssa, jotka asuvat Venäjällä tai maksavat veroja sinne. Tämä voi siis olla yksi syy penkitykselle, mutta tästä ei ole mitään vahvistusta. Korvaajaa miehelle ei ole vielä ilmoitettu, mutta se julkaistaan varmasti pian, sillä tiimi on mukana kesäkuussa pelattavassa BLAST Premier -turnauksessa.


Pelaajat:
Joukkueet: