NAVI tuhosi FaZen – taistelee illalla paikasta Kölnin pudotuspeleihin

navi Aleksib rmr

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama NAVI otti ison päänahan, kun se kaatoi FaZe Clanin IEM Cologne -turnauksessa lukemin 2-0.

NAVIn tie IEM Colognessa ei lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin, kun tiimi hävisi ensimmäisen ottelunsa Jimi ”Jimpphat” Salon MOUZ:lle selvästi. Toisessa matsissa nähtiin kuitenkin jo selvästi parempi joukkue, kun OG kaatui tiukan taiston jälkeen lukemin 2-1.

Tänään NAVI sai ennakkoon entistä kovemman vastustajan, kun FaZe Clan haastoi Aleksib:n ja kumppanit. Servulla vastustajan vahvuus ei kuitenkaan näkynyt, sillä ensimmäisenä pelattu Mirage oli NAVIn täydellistä näytöstä. Loppulukemat ensimmäisestä mapista murskaavat 16-6.

Toisessa kartassa (Overpass) FaZe heräsi pelaamaan, mutta sekään ei lopulta riittänyt. Trilleriksi muodostunut mappi oli lopulta s1mplen näytöstä, kun mies nakutti 40 frägiä 19-17-voitossa.

NAVI pelaa seuraavan kerran jo illalla, kun vastaan asettuu Astralis. Ottelu alkaa kello 20:30 ja se pelataan paras kolmesta -muodossa. Voittajalle on luvassa paikka Kölnin pudotuspeleihin, joten panokset ovat jättimäiset. Matsin tarkemmat tiedot sekä linkin livestreamiin löydät painamalla tästä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,