S1mple ja NAVI ulos Majoreilta! FaZe nousi kuilun partaalta voittoon

esl NAVI electronic Cloud9

CS:GO:n viimeiset Majorit ovat tarjonneet draamaa, sillä useampi huipputiimi on lähtenyt lauluun jo ennen Champions Stagen alkua.

Majorit huipentuvat siinä vaiheessa, kun siirrytään Champions Stagelle, jossa pelataan jättimäisen yleisön edessä. Tuolla jokainen pelaaja haluaa olla ja siellä yleensä myös huipputiimit joitain poikkeuksia lukuunottamatta nähdään. Tämän vuoden Majoreissa on kuitenkin nähty poikkeuksellisen kovia yllätyksiä.

Maanantaina lauluun lähti G2 Esports, joten NiKon unelma CS:GO:n Majorin voittamisesta mureni viimeistä kertaa. Tiistaina puolestaan lähti seuraava huipputiimi lauluun, kun Natus Vincere joutui kotimatkalle.

NAVIlla oli jo ennakkoon kova rasti, sillä vastassa oli aivan saman kaliiberin tiimi, kun tahmeasti esiintynyt FaZe Clan asettui taistelemaan siitä yhdestä paikasta.

NAVI vei ensimmäisen kartan nimiinsä ja kaikki näytti joukkueen kannalta hyvälle. Miragessa tuli kuitenkin totaalinen jyräys, kun FaZe venytti ratkaisun kolmanteen karttaan, joka oli Anubis.

Natus Vincere sai uskomattoman sauman varmistaa voiton, kun joukkue karkasi 15-9-voittoon. Niin vain nukkuva jättiläinen FaZe Clan onnistui jälleen venymään kovimmassa mahdollisessa paikassa ja vei kuusi kierrosta putkeen. Lopulta toisella jatkoajalla nähtiin ratkaisu ja FaZe jatkaa liveyleisön eteen 22-19-voitolla.


Joukkueet:
Ottelut: