NAVIn operatiivinen johtaja avasi seuran tilannetta – electroNic siirtymässä IGL:ksi

NaVi Na`Vi navin

NAVIn operatiivisena johtajana toimiva Alexey ”xaoc” Kucherov kertoi Dexertolle CS:GO-joukkueen tilannepäivityksen.

Uutistoimisto Dexerton julkaisi mielenkiintoisen haastattelun, josta selvisi hieman Natus Vinceren tulevia askelia. Operatiivisena johtajana toimiva Alexey ”xaoc” Kucherov nimittäin avasi mahdollisia seuraavia liikkeitä tiimin osalta.

NAVIn muutokset johtuvat siitä, että se joutui potkimaan Boombl4:n pois joukkueestaan mahdollisen mainehaitan takia. Tämän takia jättimäinen palanen tiimiä lähti pois, sillä Boombl4 toimi pelinsisäisenä johtajana.

Kucherovin mukaan joukkue ei ole hankkimassa latvialaista supertähteä Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskisia, vaikka häntä onkin muutamissa huhuissa viety kokoonpanoon. Tämän lisäksi hän kertoi, että tähtipelaaja Denis ”electroNic” Sharipov puolestaan saattaisi siirtyä pelinsisäiseksi johtajaksi.

Sharipovin roolinvaihto on paljon kiinni siitä, saako joukkue hankittua Virtus.Pro:n entisen pelaajan Timur ”buster” Tulepovin. Tulepov on NAVIn ykkösvaihtoehto toistaiseksi Boombl4:n korvaajaksi, mutta tämä vaatisi vastaantuloa myös VP:n organisaatiolta. Kävi lopulta miten tahansa, niin NAVI on jättimäisten muutosten edessä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: