ÄLYTÖN KUTI! – Jopa neljä frägia yhdellä laukauksella

neljä tappoa

Suomalaispelaaja taltio klipille yhden parhaista ”kerran elämässä” momenteista, saadessaan jopa neljä frägiä yhdellä AWP-tarkkuuskiväärin luodilla puolustaessaan Infernon banaania.

Faceit-käyttäjämerkki ”Arttunerd” onnistui tässä hyvin tavanomaisesta poikkeavassa tempussa pelin voittoa ajatellen erittäin tärkeällä hetkellä. Yhden AWP-laukauksen tuomat neljä frägiä sekä lopun muutamalla pistoolikudilla saadun viidennen tapon myötä hän onnistui saamaan ässän eli tappamaan kaikki viholliset yksin ja onnistui nostamaan tämän myötä joukkuuensa johtoon 15-13. Ottelu päättyikin lopulta Arttunerdin joukkueen voittoon lukemin 16-13.

Kyseinen peli käytiin Faceitin kilpailullisessa pelimuodossa. Faceit toimii alustana monille CS:GO:n turnauksille ja on monien ammattipelaajien suosiossa. Erityisen hienon suorituksesta tekee myös se, että kaikki ottelun pelaajat olivat pelialustan korkeimmalla tasolla, eli levelillä 10.

Hienoa on myös nähdä, kuinka pelin keskustelussa vastapuolen pelaajatkin ovat innostuneita tästä mahtavasta suorituksesta ja pyytävätkin ottamaan klippiä tilanteesta.

Jos video ei aukea, näät sen redditistä klikkaamalla tästä

Mapit: