G2-tähti NiKo otti kantaa sunnuntain puhuttaneeseen tekniseen vikaan – ”H*lvetin noloa”

NiKo g2 CS:GO-pelaajat

G2 Esportsin NiKo otti kantaa sunnuntaina puhuttaneeseen tilanteeseen, jossa Virtus.pron Jame kärsi teknisestä viasta kohtalokkaalla hetkellä.

Virtus.pron ja G2 Esportsin välinen ottelu sai dramaattisen käänteen toisen kartan lopussa, kun Jamen kone hajosi kohtalokkaalla hetkellä, mikä tarjosi vastustajalle sauman tulla kierrokseen mukaan. G2 hyödynsi tämän ja nappasi 12-11-johdon. Lopulta tiimi vei Infernon sekä Anubiksen nimiinsä ja lähetti Virtus.pron katkeralla tavalla kotimatkalle.

Teknisestä ongelmasta hyötynyt NiKo osoitti tukensa matsin jälkeen VP:n suuntaan sekä kirosi nykyistä peliä kovin sanakääntein.

– PGL:ää ei voida syyttää kaatumisista, sillä tätä on tapahtunut yli kuukauden ajan. Se on h*lvetin noloa, että on Majorit ja pelissä on niin paljon vikoja ja bugeja. Puhumattakaan BO1:n MR12-pelin nykyisestä ekonomiasta. Se on perseestä, NiKon kommentti kuului.

Turnausjärjestäjä PGL otti tekniseen vikaan nopeasti kantaa sen tapahtumisen jälkeen. Se vieritti syyn NVIDIAn ohjaimen puolelle, minkä kaatuminen aiheutti pelin kaatumisen.

NiKo tunsi sympatiaa Virtus.pron suuntaan


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: