ENCEn huima putki katkesi – Ninjas in Pyjamas vei IEM Fall -finaalin

ENCEn ENCE ENCEllä

ENCEn haaveet mestaruudesta murenivat sunnuntai-iltana, kun joukkue oli vailla mahdollisuuksia IEM Fall -turnauksen finaalissa.

ENCE selvitti upealla tavalla tiensä IEM Fallin finaaliin, jossa vastustajana oli Ninjas in Pyjamas. Ruotsalaisjoukkue tuli finaaliin myös jäätävässä voittoputkessa, joten luvassa on huima trilleri.

Ensimmäinen kartta meni ruotsalaisten nimiin, sillä tiimi vei valitsemansa Overpassin selvin numeroin 16-8. Jos NiP oli vakuuttava omassa karttavalinnassaan, niin sitä oli myös ENCE.

Mirage meni täysin ENCE-komennossa, koska ensimmäinen puolisko kirjattiin jo tiimille 11-4. Tästä NiP ei toipunut, vaan karttavoitto kirjattiin suomalaisorganisaatiolle.

Kolmantena karttana nähtiin puolestaan Ancient, joka sujui sitten jo tasaisissa merkeissä. ENCE näytti ottavan ohjat, kun tiimi karkasi 13-7-johtoon. NiP kuitenkin heräsi taisteluun ja vei lopulta kartan nimiinsä lukemin 16-14.

Tämä käänsi momentumin vahvasti ruotsalaisten puoleen ja se paistoi Nukessa. Tuntui, että ENCEllä meni jo hieman yliyrittämisen puolelle 4. kartassa ja tästähän NiP nautti.

Näin ollen ruotsalaisjoukkue nappasi ansaitun mestaruuden karttavoitoin 3-1. ENCE voi kuitenkin olla todella ylpeä turnauksestaan, koska finaalipaikka oli upea saavutus. Mikä parasta, niin turnaus toi mukanaan myös paikan majoreille.


Joukkueet:
Ottelut: