Ninjas in Pyjamas hävisi major-karsinnoissa – järjestäjä mitätöi tuloksen ja määräsi uusintaottelun

TOP10 ESL Pro Leaguen Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas kärsi Flashpoint 3 -turnauksessa shokkitappion avauskierroksella, kun puolalainen Anonymo oli vahvempi numeroin 2-1.

Ruotsalainen NiP lähti kovin odotuksin major-karsintanakin toimivaan Flashpointiin, sillä olihan joukkue saanut riveihinsä tanskalaistähti devicen.

Organisaatio tippui kuitenkin rajusti maan pinnalle, kun puolalainen Anonymo nappasi yllätysvoiton 2-1. NiP kuitenkin teki kamppailun jälkeen valituksen turnausjärjestäjälle, koska sen mukaan joukkueen pelaajat kärsivät merkittävistä yhteysongelmista.

Flashpoint jopa hieman yllättäen hyväksyi valituksen ja teki harvinaislaatuisen päätöksen ilmoittaessaan tuloksen mitätöinnistä sekä uusintaottelusta.

Anonymo ei katsonut päätöstä hyvällä, vaan organisaatio ihmetteli Flashpointin tekemää päätöstä, sillä joukkue oli tarjoutunut siirtämään ottelua perjantaina, kun ongelmista saatiin esimakua. Tämä ei kuitenkaan silloin käynyt ja ottelu pelattiin normaalin aikataulun mukaan. Anonymo on myös kieltäytynyt osallistumasta uusintaotteluun.

Myös useat tähtipelaajat ovat antaneet tukensa Anonymolle, sillä ainakin Astraliksen gla1ve ja Team Liquidin EliGe kyseenalaistivat päätöksen Twitterin puolella.

Päätös uusintaottelusta on erittäin harvinainen, joten kyseessä on lähes ainutlaatuinen tilanne. Ei ihme siis, että kuhina tapahtuman ympärillä on valtaisa.


Joukkueet:
Ottelut: