Huikaiseva herkkupala iltaan! Ninjas in Pyjamas ja ENCE kohtaavat Majoreilla

ence nip

Maanantai-ilta ei voisi saada upeampaa päätöstä, sillä Aleksib:n kipparoima Ninjas in Pyjamas saa vastaansa suomalaisen entisen seuran ENCEn.

Majorit käynnistyivät suomalaisittain upealla tavalla, kun sekä NiP että ENCE nappasivat voitot. Challengers Stagen toinen kierros pelataan vielä maanantaina. Herkullisempaa ottelua ei voisikaan olla luvassa, koska järjestelmä heitti vastakkain NiPin ja ENCEn.

Tässä pelataan vielä todella isoista panoksista, sillä voiton napannut tiimi saa kolme mahdollisuutta lunastaa paikan Legends Stagelle, kun taas hävinnyt pelaa tiistaina 1-1-saldolla siitä, mihin suuntaa turnaus seuraavaksi lähtee menemään.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Aleksib kohtaa NiPin väreissä ENCEn. Tiimit ovatkin kohdanneet viimeisen kerran huhtikuussa 2022, jolloin jalkeilla oli molemmilla aivan erilaiset rosterit. Vaikka molemmat ovat kiertäneet samoja turnauksia, niin keskinäisiä ei ole osunut kohdalleen. Onkin todella mielenkiintoista nähdä, miten tiimit lähtevät otteluun.

Molempien startit olivat loistavia, joten siltä osin itseluottamuksen luulisi olevan aivan tapissa. BO1-systeemillä pelattava taisto on kuitenkin niin pienistä asioista kiinni, että virheisiin ei ole varaa kummassakaan leirissä.

Herkkupala käynnistyy tämän hetken aikataulun mukaisesti maanantaina klo 20:30.


Ottelut: