NiP ja ENCE ylivoimaisiin voittoihin – Major maistuu jo suussa

nip

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen NiP ja suomalaisorganisaatio ENCE ottivat jo toiset voittonsa RMR-turnauksessa.

Suomalaisfanien suosikkijoukkueet jatkavat vahvassa vireessä Major-karsinnoissa. Molemmat tiimeistä onnistuivat nappaamaan suvereenin voiton, jonka myötä he saavat kolme mahdollisuutta lunastaa jatkopaikan pääturnaukseen.

NiP oli askissa ensin, kun vastaan asettui Bad News Eagles. Kartaksi valikoitui Vertigo, joka lähti todella tasaisissa merkeissä liikkeelle. Hyökkäysosiossa Aleksib:n aivot tekivät kuitenkin huikeaa työtä, jonka myötä ninjat naulasivat taululle tylyt lukemat 16-7.

Tämän jälkeen ENCE pääsi irti, kun Falcons haastoi joukkueen. Mappi oli jälleen sama, mutta tarina hieman erilainen, sillä dycha ja kumppanit olivat alusta alkaen kuskin paikalla. Falcons oli lopulta täysin aseeton, kun ENCE otti ylivoimaisen 16-6-voiton.

NiP ja ENCE pelaavat seuraavan kerran jälleen huomenna, kun molemmilla on ensimmäinen mahdollisuus lunastaa paikka Majoreille. Tiimit eivät voi kuitenkaan kohdata toisiaan, sillä he pelaavat eri lohkoissa. Ottelut pelataan paras kolmesta -muodossa ja niiden tarkemmat tiedot päivittyvät ottelukalenteriimme, kun ne julkaistaan.

NiP juhlii voittoa

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: