NiP eteni upeasti IEM Dallasin suljettuihin karsintoihin – Aleksib tehtaili huikean 1vs3 clutchin

aleksib nip ninjas in pyjamas

NiP teki sen, mitä tiimiltä odotettiin, kun se eteni IEM Dallasin suljettuihin karsintoihin, joissa on tarjolla kaksi paikkaa turnauksen pääsarjaan.

Ninjas in Pyjamas haparoi ensimmäisissä avoimissa karsinnoissa, mutta toinen kerta toi halutun tuloksen. Ensiksi tiimi kaatoi HEETin ja Iron Branchin, mikä tarkoitti finaalipaikkaan. Viimeisenä haasteena oli Monte, joka oli jo TOP30-joukkue.

NiPin tasoero kuitenkin paistoi tekemisessä heti Miragesta lähtien, vaikka ensimmäinen kartta menikin vielä tiukille. Aleksib:n tiistai oli vaikeaa taivallusta, mutta tärkeillä hetkillä suomalainen otti joukkuetta reppuselkään. Varsinkin Miragessa nähty 1vs3 clutch oli suorastaan kaunista katseltavaa.

Kun Mirage kääntyi NiPin nimiin, niin Monten keuhkoista puhallettiin ilmat pois. NiP eteni Vertigossa vastustamattomasti 15-6-johtoon, joka oli aivan liian suuri kirittäväksi. Monte sai ketjutettua kierroksia, mutta ei riittävästi, vaan Aleksib joukkoineen lunasti paikan suljettuihin karsintoihin.

Seuraavat päivät ovatkin kiireisiä NiPille, joka aloittaa keskiviikkona myös BLAST Premier Spring Showdown -turnauksen. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu OG keskiviikkona klo 17:30.

Aleksib teki komean clutchin Miragessa


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: